Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újra nyitva az Alba Plaza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 19.

Image Ismét megnyitotta kapuit az Alba Plaza. A bevásárlóközpontban július 15-én, hétfőn elektromos zárlat miatt váratlanul tűz ütött ki, az áramellátás teljesen megbénult. A hibát az elmúlt napokban elhárították, a Plaza tegnap délután ismét megnyitotta kapuit. Az alábbiakban olvashatják a bevásárlóközpont hivatalos közleményét.

Tovább...
 
Polgármesteri látogatás az autista gyerekek táborában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. július 19.

Image Látogatást tett Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András abban a napközis táborban, melyet autista gyermekek számára szerveznek az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben. A három turnusos tábor számos szempontból megkönnyíti a családok életét, hiszen felügyeletet és a speciális igényekhez igazodó programokat biztosít a fiatalok számára. A tábor megrendezéséhez jelentős forrást biztosított Székesfehérvár Önkormányzata.

Tovább...
 
Indulót komponáltak a Dalmesterek a Napraforgó Tábornak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. július 19.

Image Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a székesfehérvári gyerekek körében a Napraforgó Városi Napközis Tábor, melynek kitűnő, vidám hangulatát mától újabb kezdeményezés emeli. A Dalmesterek megalkották a tábor indulóját, a Napraforgó dalt, melyet délelőtt, a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában ismertek és tanultak meg a diákok. A felvétellel egybekötött bemutatót a táborba látogató Brájer Éva alpolgármester is figyelemmel kísérte.

Tovább...
 
Székesfehérváron kerül sor az idén végzett honvéd altisztek avatására Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. július 19.

Image Nagyszabású ünnepségnek ad otthont Székesfehérvár július 27-én. A Városház téren avatják a 2013-ban végzett honvéd altiszteket és itt kerül sor a közel 90 fő eskütételére is. Mindezt sajtótájékoztatón jelentette be Vargha Tamás honvédelmi államtitkár és Horváth Gábor dandártábornok, az Altiszti Akadémia parancsnoka dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen.

Tovább...
 
STRAND ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG A VELENCEI-TÓ PARTJÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 16.

Image Újrahasznosított Eiffel-torony, sárga kukák hada és kosaras körhinta – a gárdonyi Sport Beach az ország első öko-szemléletű strandja, ahol a klasszikus sajtos-tejfölös lángos, sült hekk, kovászos uborka alkotta kínálat mellett biolisztből készült kenyérlángost is lehet kóstolni.

Tovább...
 
Megújult a Zichy liget Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. július 16.

Image Az Önkormányzat által biztosított költségvetési forrásból indult el a Zichy liget felújítása. A beruházás kivitelezését végző Városgondnokság számos plusz műszaki tartalmat beépített, így sikerült megduplázni a felújítás értékét. A fehérvári cég ezzel a felajánlással csatlakozott a 2013-as Szent István Emlékévhez. Összességében 16 millió forint értékben került sor sétány kiépítésre, a növényzet pótlására, valamint a teljes Zichy liget újrafüvesítésére. A megszépült közösségi teret tegnap délután közös sétán nézte meg dr. Cser-Palkovics András polgármester, Bozai István városgondnok és Gyóni András önkormányzati képviselő.

Tovább...
 
ELKEZDŐDÖTT A RÁKÓCZI ÚT ÉS GÁZ UTCA CSOMÓPONTJÁNAK ÁTALAKÍTÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 15.

Image A közlekedési lámpákat kikapcsolták, és a bevezetett új forgalmi rend szerint, körforgalomként kell használni a kereszteződést. Mivel a végleges kialakítás még nem történt meg és mivel változott a kereszteződésben a közlekedés rendje, így arra kérnek mindenkit: lassan és körültekintően közelítse meg a Rákóczi út és Gáz utca kereszteződését és vegye figyelembe a körforgalmakra vonatkozó szabályokat.

Tovább...
 
Fedett terasz és előtető készült a Szárazréti Idősek Otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. július 15.

Image Befejeződött az Egyesített Szociális Intézmény Szárazréti Idősek Otthonában az az 1,7 millió forintos beruházás, amelynek során tető került a terasz és előtető az intézmény bejárata fölé. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Szigli István önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok jelenlétében került sor a lezajlott beruházások átadására.

Tovább...
 
A CSÍPÉSSZÁM VIZSGÁLAT ALAPJÁN 84 SZÁZALÉKOS A SZÚNYOGIRTÁS SIKERESSÉGE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. július 12.

Image Megtörtént az idei első szúnyogirtás Székesfehérváron: kettő repülőgépről gyérítették a szúnyogokat a városban, amiről hektáronként fél liternyi szúnyogirtó szert permeteztek a levegőbe. Az irtás sikeresnek bizonyult, hiszen csütörtökre eltűntek a szúnyogok a városból. A hét elején a Maroshegyen, Kisfaludon és a Feketehegy-Szárazrét környékén az óránkénti 80-as csípésszámot is elérték a rovarok, a városban az átlag percenként egy csípés volt.

Tovább...
 
Bizonyítvány-átadó ünnepség Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. július 12.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a „Kormányablakok munkatársainak képzése” című projekt keretében megvalósult, „Kormányablak- ügyintézők” minősített közszolgálati továbbképzésben résztvevő, középfokú végzettségű szakemberek – Fejér megyében 139-en - június 24-én tettek, illetve július 15-én tesznek záróvizsgát.
Tovább...
 
Ingyenes szűrővizsgálatok, tanácsadások az Egészségnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. július 11.

Image Orvosi tanácsadással, állapotfelméréssel, ingyenes szűrővizsgálatokkal várják a fehérváriakat július 13-án, szombaton 09.00 és 14.00 óra között a Fehérvári Civil Központban – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Párkányi András, a Székesfehérvári Zöld Alma Egészségfejlesztő Alapítvány elnöke tartott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15533 - 15543 / 20409